Våra tjänster

Badrumsrenovering

Vi har renoverat många badrum i Stockholm och har medarbetare som är specialister på plattsättning, kakel och klinker, tätskikt och allt annat som krävs när du vill ha ett perfekt resultat. Vi ser helt enkelt till att du får badrummet precis som du vill ha det, utan kompromisser och till konkurrenskraftiga priser.

Målning

Vi kan måla om eller tapetsera din lägenhet eller villa.. Våra noggranna målare är skickliga både när det gäller målning av väggar, tak och fasader men även snickerier, möbler, golv och andra ytor. 

Lägenhetsrenovering

Vill du höja både din boendestandard och värdet på din lägenhet så är en totalrenovering vägen att gå. Vi hjälper dig med allt från planering till sista touchen, och kostnaden för renoveringen kan du dra av från reavinsten om du sedan säljer lägenheten inom fem år.  
 

VVS installationer

Vi samarbetar med ett auktoriserat VVS-företag som innehar "säkervatten" certifikat. Alla arbetsmoment där en särskild kompetens krävs utförs av behöriga hantverkare enligt gällande branschregler. 

Trädäck

Vi bygger nytt och renoverar gammalt, bygger även  verandor altaner pergolor, trappor, insynsskydd, staket platsbyggda lådor och utemöbler till fast pris.  

Köksrenovering

Det är mycket att tänka på inför en köksrenovering. Trots det är det oftast en klok investering som ökar värdet på bostaden. Vi har all personal som behövs för att renovera kök eller för att  förbereda för köksleverantörens egna montörer.


Elektriska installationer

Vi samarbetar med en behörig elfirma. Alla arbetsmoment där en särskild kompetens krävs utförs av behöriga hantverkare enligt gällande branschregler.